Brandweer de hele nacht bezig met blussen grote brand Lelystad

Foto : HarmjanPetersen/HJPMedia.nl

De brandweer is dinsdag op woensdagnacht met meerdere bluswagens ter plaatse geweest op de Werfweg in Lelystad, Hier woede een grote brand in een bedrijfsverzamelgebouw.

Omstreeks 01:25 uur kreeg de meldkamer een melding binnen van een brand in een bedrijfspand aan de Werfweg in Lelystad, direct rukte de brandweer uit met twee bluswagens en een hoogwerker waarna kort daarop nog drie bluswagens uitrukten

De brand bevond zich in een deel van het pand waar Antiek, brocante, kleding en schoonmaakmiddelen lagen. Door de brand kwam er veel rookontwikkeling vrij, deze trok richting de wijk Warande. Door de hevige rookontwikkeling werd er een NL-Alert verstuurd met het advies om de ramen en deuren te sluiten en de ventilatiesystemen uit te zetten.

Rond 05:15 uur gaf de brandweer het sein brandmeester waarna de eerste brandweerlieden konden starte met opruimwerkzaamheden. Het nablussen van de brand heeft nog enige tijd gekost.

De brandweer heeft een overslag naar een naastgelegen botenloods weten te voorkomen. Hoe groot de schade is, is nog onbekend.


Total
0
Shares
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Previous Post

Man gewond na steekincident, één persoon aangehouden Almere

Next Post

Video : Zeer grote brand verwoest twee loodsen aan de Essenerweg in Kootwijkerbroek

Related Posts