Brandweer snel ter plaatse bij Appartementenbrand op Zeeduinweg, Almere

Almere – Rond 15:00 uur vanmiddag brak er brand uit in een woning van een appartementencomplex aan de Zeeduinweg in Almere. De brandweer reageerde alert en schaalde binnen drie minuten op naar het sein “Grote Brand, Grip 1”. Diverse blusvoertuigen, een hulpverleningsvoertuig, en een hoogwerker zijn met spoed ter plaatse gekomen.

Een passerende fietser op het nabijgelegen fietspad meldde dat hij plotseling geconfronteerd werd met zwarte rookontwikkeling en uitslaande vlammen op de 2e verdieping van het appartementencomplex. De ernst van het incident leidde tot een grootschalige inzet van de hulpdiensten.

De brandweer slaagde er snel in om het vuur onder controle te krijgen, waardoor verdere verspreiding werd voorkomen. Bewoners werden geëvacueerd. Na dat de brandweer het flatgebouw heeft gecontroleerd konde de geëvacueerde weer terug naar huis. Het sein ‘brandmeester’ is inmiddels gegeven, wat betekent dat de situatie onder controle is.

De komende uren zullen de hulpdiensten bezig zijn met het afronden van hun werkzaamheden en het onderzoeken van de oorzaak van de brand.

Total
0
Shares
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Previous Post

Brandweer Harderwijk rukt uit voor Nieuwjaarsbrandjes

Next Post

Pizzabezorger botst op fietsster Ugchelseweg in Apeldoorn

Related Posts