Groot Verkeersongeval op de A1 bij Amersfoort: Auto in Vlammen, Meerdere Voertuigen Betrokken

Foto : Marnix Manschot

Amersfoort, 11 januari 2024* – Donderdagmiddag rond 17:20 uur heeft zich op de A1 bij Amersfoort een ernstig verkeersongeval voorgedaan, waarbij een personenauto vlam heeft gevat. De situatie heeft geleid tot een grootschalige inzet van hulpdiensten en de volledige afsluiting van de A1 in de richting van Barneveld.

De hulpdiensten, waaronder brandweer, politie en ambulance, zijn onmiddellijk met spoed ter plaatse gekomen en hebben opgeschaald naar grote hulpverlening. De A1 in de richting van Barneveld is als gevolg van het incident volledig afgesloten, wat resulteert in ernstige verkeershinder. Een aanzienlijke file heeft zich gevormd vanuit Amsterdam richting Hoevelaken, en automobilisten worden dringend geadviseerd alternatieve routes te overwegen om vertragingen te vermijden.

De brandweer is intensief bezig met het blussen van de brandende auto, terwijl andere hulpdiensten zich ontfermen over eventuele gewonden. Op dit moment is nog niet duidelijk wat de precieze oorzaak van het ongeval is en of er sprake is van gewonden. Volgens de eerste berichten zijn vijf voertuigen, waaronder een vrachtwagen, bij het ongeval betrokken. Een personenauto vatte vlam, en er zou minstens één persoon ernstig gewond zijn geraakt. Voor deze zwaargewonde persoon is het mobiel medisch team uit Amsterdam opgeroepen om medische bijstand te verlenen.

Verkeersdeelnemers wordt aangeraden de berichtgeving nauwlettend te volgen en rekening te houden met aanzienlijke vertragingen op de A1. De politie zal een grondig onderzoek instellen naar de toedracht van het ongeval om de exacte omstandigheden te achterhalen.

 

Total
0
Shares
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Previous Post

Video | Opnieuw brand in woning in Ermelo

Next Post

Update: Geen slachtoffer gevonden na zoekactie in Amersfoortse sloot

Related Posts