Meerdere autobranden in Amersfoort

Geparkeerde auto verwoest door brand op de De Ganskuijl. Foto : Marnix Manschot

Vanavond werd Amersfoort opgeschrikt door een reeks autobranden die verschillende delen van de stad in vuur en vlam zetten. Op De Ganskuijl ging een auto volledig in vlammen op, terwijl ook op het Euterpeplein twee voertuigen ten prooi vielen aan de verwoestende vlammenzee, waarvan één een gestolen auto betrof.

De brand op De Ganskuijl brak uit in de vroege avond, waarna de vlammenzee snel om zich heen greep en de betreffende auto volledig verwoestte. De hulpdiensten, waaronder brandweer en politie, waren snel ter plaatse om het vuur onder controle te krijgen en verdere schade te voorkomen. Gelukkig raakte niemand gewond bij het incident.

Op het Euterpeplein werd niet alleen een reguliere auto getroffen, maar ook een gestolen voertuig dat in brand werd gestoken. Dit roept vragen op over de mogelijke achtergrond van de brandstichtingen en het verband tussen de verschillende incidenten.

De politie is direct een onderzoek gestart naar de oorzaken van de autobranden en sluit brandstichting niet uit. Ook wordt er gekeken naar eventuele getuigenverklaringen en camerabeelden in de omgeving om de daders te identificeren en op te sporen.

Total
0
Shares
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Previous Post

Pan met olie vat vlam, bewoonster ademt rook in in Soest

Next Post

Buurjongen ontdekt woningbrand tijdens nieuwjaarsnacht in Nijkerk

Related Posts