Dodelijk Ongeval op Nagelerweg: Vrouw Overleden, Twee Gewonden

Emmeloord – Dinsdagavond rond 18.50 uur vond een ernstig verkeersongeval plaats op de Nagelerweg. Een vrouw kwam hierbij om het leven en twee andere personen raakten gewond.

Het incident gebeurde toen een auto, bestuurd door een 20-jarige man uit Nagele, van Emmeloord in de richting van Nagele reed. In een bocht verloor de bestuurder vermoedelijk de macht over het stuur, waarna het voertuig tegen een boom botste.

De bestuurder, die onder invloed van alcohol bleek te zijn, kon zelfstandig uit het voertuig komen. De twee andere inzittenden, waaronder de overleden vrouw, moesten door de brandweer worden bevrijd. De hulpdiensten waren snel ter plaatse en begonnen direct met reanimatie van de vrouw, maar helaas mocht dit niet meer baten; zij overleed ter plekke. Een tweede vrouw is zwaargewond naar het ziekenhuis overgebracht. De bestuurder is eveneens in het ziekenhuis behandeld en daarna aangehouden voor verhoor.

De politie doet onderzoek naar de exacte toedracht van het ongeval en roept getuigen op zich te melden. Heeft u tips of dashcambeelden van kort voor het ongeval? Neem dan contact op met de politie via het onderstaande tipformulier of telefonisch via 0900 8844. Uw informatie kan van groot belang zijn voor het onderzoek.

Total
0
Shares
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Previous Post

Ongeluk op Kruising in Putten: Eén Gewonde naar Ziekenhuis

Next Post

Fietser Gewond bij Ongeluk op Elsbosweg in Apeldoorn

Related Posts