Dramatisch Verkeersongeval op Elspeterweg Nunspeet : Drie Gewonden en Afsluiting Weg na Frontale Botsting

Foto : Damian Ruitenga

Nunspeet, 5 februari – Een ernstig verkeersongeval schudt de gemeenschap op, nadat een auto maandagmiddag frontaal op een tegemoetkomende vrachtwagen botste op de Elspeterweg (N310) tussen Nunspeet en Elspeet. Drie personen raakten gewond bij het incident, dat zich enkele honderden meters ten zuiden van camping De Tol voordeed.

Het ongeluk, dat plaatsvond op de doorgaande weg tussen Nunspeet en Elspeet, resulteerde in een totaal verwoeste auto en een zwaar beschadigde vrachtwagen. Drie ambulances waren snel ter plaatse, en de brandweer moest zich inspannen om een passagier die bekneld zat in het wrak van de auto te bevrijden.

De toestand van de slachtoffers is nog niet bekend, maar gezien de ernst van de schade aan de voertuigen wordt gevreesd voor ernstige verwondingen. De chauffeur van de vrachtwagen lijkt er relatief licht vanaf te zijn gekomen, slechts met enkele verwondingen.

Een traumahelikopter landde op de carpoolplaats naast de afslag van de A28 om medische assistentie te verlenen. De hulpdiensten coördineren hun inspanningen te midden van brokstukken die verspreid liggen over het hele wegdek. De Elspeterweg werd volledig afgesloten voor het verkeer.

De politie heeft een onderzoek gestart naar de toedracht van het ongeval.

Total
0
Shares
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Previous Post

[VIDEO ] Zeer grote brand Verwoest Verfgroothandel in Harderwijk

Next Post

Boerenprotest ontspoort: A12 bij Veenendaal geblokkeerd en brandstichting langs de weg

Related Posts