Getuigen gezocht na tweede inbraak bij brandweer Biddinghuizen

In de vroege uren van afgelopen nacht heeft er voor de tweede keer een brutale inbraak plaatsgevonden bij de brandweer in Biddinghuizen. Onbekenden hebben hydraulisch gereedschap gestolen dat van vitaal belang is voor het redden van levens na verkeersongevallen.

Dit specifieke gereedschap is cruciaal voor hulpverleners om personen te bevrijden die vastzitten in voertuigen na een ernstig ongeluk. De diefstal van dit essentiële apparatuur heeft niet alleen gevolgen voor de efficiëntie van de hulpdiensten, maar kan ook mensenlevens in gevaar brengen.

De politie roept dringend op tot samenwerking van het publiek om deze inbraak op te lossen. Als u informatie heeft die kan leiden tot de identificatie van de daders of de terugkeer van het gestolen gereedschap, wordt u vriendelijk verzocht contact op te nemen met de politie. Uw informatie kan van onschatbare waarde zijn in het herstellen van de veiligheid in de gemeenschap.

Tips en getuigenverklaringen kunnen worden doorgegeven aan de politie via het telefoonnummer 0800-7000. Voor degenen die liever anoniem blijven, biedt de website meldmisdaadanoniem.nl ook een platform om informatie te delen. Samen kunnen we helpen degenen die verantwoordelijk zijn voor deze daad van criminaliteit ter verantwoording te roepen en de veiligheid van onze stad te waarborgen.

Total
0
Shares
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Previous Post

Dode bij ongeluk Buitenring Almere

Next Post

Auto belandt in het water naast rotonde in Lelystad

Related Posts