VIDEO : Groot politieonderzoek in bosgebied langs N344 bij Voorthuizen, rechercheurs in witte pakken en schermen geplaatst

Foto : Damian Ruitenga / News United

De politie is maandagochtend een groot onderzoek in een bosgebied langs de Apeldoornsestraat (N344) bij Voorthuizen. 

Rond 02:00 uur kwam er een melding binnen bij de politie van een verdachte situatie. De politie trof op een parkeerplaats in het bospenseel dat langs de N344 ligt, een zwarte personenauto aan. Ook een ambulance kwam ter plaatse. 

De agenten zette direct de omgeving ruim af met linten. Ook de Harderwijkerkarweg werd volledig afgesloten. 

Een woordvoerster van de politie die ter plekke is, kan momenteel niet veel kwijt. “We doen momenteel onderzoek naar aanleiding van een melding van een verdachte situatie. Daarbij hebben wij het één en ander aangetroffen waarvan wij de sporen willen vastleggen. “ Op de vraag of er gewonden zijn gevallen, kon de woordvoerster geen uitspraken over doen. 

“De collega’s van de recherche, forensische opsporing en de Verkeersongevallen analyse zijn momenteel druk bezig met het onderzoek. Mochten we updates hebben dan zullen wij dit melden” 

Rond 05.00 uur arriveerden er twee vrachtwagens van de politie. Een daarvan betrof een zogeheten PD-Unit. Hierin kunnen rechercheurs met elkaar overleggen. Deze unit wordt voornamelijk gebruikt bij misdrijven waarbij onderzoek ter plekke lange tijd in beslag neemt. 

Naar verwachting duurt het onderzoek nog tot halverwege de ochtend.

Om 07:45 uur liet de politie weten dat zij een overleden persoon hebben aangetroffen. De politie kan nog niks zeggen over de identiteit en doodsoorzaak.

Video :

Total
0
Shares
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Previous Post

Auto knalt tegen een boom op de A28 bij Putten

Next Post

Video | Groot gaslekkage in transport leiding Nunspeet

Related Posts