overleden persoon aangetroffen in het water bij Center Parcs De Eemhof in Zeewolde

Foto : Damian Ruitenga / News United

De hulpdiensten zijn donderdagmiddag groots uitgerukt nadat er een melding binnen kwam dat er een persoon in het water lag aan de Slingerweg in Zeewolde. 

Rond 16.15 uur kwam de alarmerende 112 melding binnen bij de meldkamer, direct werden meerdere brandweerwagens waaronder een duikteam en een brandweerboot gealarmeerd. De hulpdiensten waren snel ter plaatse en gingen op zoek naar de persoon. De zoekactie richtte zich rondom de Jachthaven Marina de Eemhof. Een politiehelikopter cirkelde boven het incident en zocht vanaf boven mee. 

Inmiddels is de zoekactie ten einde. De hulpdiensten hebben een lichaam aangetroffen en deze uit het water gehaald, dat meldt de politie. Hulp voor deze persoon bleek echter te laat. De persoon bleek al te zijn overleden.De politie heeft het gebied afgezet met linten en is een onderzoek begonnen. 

Of de vondst van het lichaam iets te maken heeft met de vermissing van de 42 jarige vrouw uit Bunschoten Spakenburg, kan een woordvoerder van de politie nog niet zeggen. “Onderzoek naar de identiteit zal dit moeten uitwijzen, daar zijn wij op dit moment volop mee bezig”

De politie deed vandaag forensisch onderzoek op een boot aan de Havenstraat in Bunschoten, deze locatie ligt recht tegenover de plek waar vandaag het overleden lichaam werd aangetroffen in Zeewolde.

Total
0
Shares
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Previous Post

Grote brand in bedrijfshal Apeldoorn

Next Post

Gevonden lichaam in water bij Zeewolde blijkt vermiste Barbara Duijts (42) te zijn

Related Posts