Schietincident op Eerste Wormenseweg in Apeldoorn

Apeldoorn – Maandagavond heeft een schietincident plaatsgevonden op de Eerste Wormenseweg in Apeldoorn, waarbij meerdere malen vanuit een auto is geschoten op een appartementencomplex. De politie ontving rond 23.40 uur een melding van het schietincident en arriveerde snel ter plaatse met meerdere eenheden, waarbij agenten kogelwerende vesten droegen.

Tijdens een kort onderzoek op straat vonden agenten drie kogelhulzen. Wonder boven wonder raakte niemand gewond, ondanks dat er meerdere keren op het appartementencomplex is geschoten. Naast de kogelhulzen werd ook een zijruit van een auto vernield, vermoedelijk vlak voor het schietincident.

Agenten namen verklaringen op van verschillende bewoners van de Eerste Wormenseweg, inclusief de bewoners van het getroffen appartement. Ondertussen startte de politie een zoektocht naar de mogelijke dader(s). De auto waaruit geschoten zou zijn, werd later in de wijk De Maten aangetroffen.

Of er aanhoudingen zijn verricht, is op dit moment nog onbekend. De officier van dienst van de politie kon hier nog geen verdere informatie over geven.

De politie zet het onderzoek naar het schietincident voort en roept eventuele getuigen op zich te melden.

 

Total
0
Shares
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Previous Post

Meisje op fiets aangereden door automobilist in Apeldoorn

Next Post

Auto volledig uitgebrand aan de Waterlei in Apeldoorn

Related Posts