Steekpartij op Marktplein in Apeldoorn: Twee gewonden, politie onderzoekt incident

Foto : LDGFOTOGRAFIE

Apeldoorn – Vrijdagavond heeft een steekpartij plaatsgevonden op het Marktplein in de binnenstad van Apeldoorn, ter hoogte van een druk café. Hierbij raakte een persoon zwaargewond door een steekwond in de schouder. Het slachtoffer werd met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Kort daarna meldde een tweede gewonde zich bij de spoedeisende hulp met eveneens een steekwond.

De politie ontving rond 23.30 uur meerdere meldingen van het incident, dat plaatsvond voor het Gemeentehuis van Apeldoorn. Een conflict bij een café, waar de bezoekers een gelijkspel van het Nederlands elftal vierden, escaleerde tot een steekpartij. Agenten waren snel ter plaatse en troffen een zwaargewonde man aan die hevig bloedde. Het ambulancepersoneel vervoerde hem onmiddellijk naar het ziekenhuis.

Even later meldde zich nog een gewonde persoon in het ziekenhuis. De politie bevestigt dat er bij het steekincident twee gewonden zijn gevallen, waarvan één zich zelf heeft gemeld bij de eerste hulp.

De politie sloot het gebied direct af met linten en startte een uitgebreid onderzoek. Zeker zeven politiewagens waren ter plaatse om de situatie onder controle te houden.

Tijdens de afzetting werd een persoon aangehouden omdat hij weigerde het plaatsdelict te verlaten, ondanks herhaalde vorderingen van de politie. Een andere man werd gearresteerd voor het meermaals beledigen van de agenten. De situatie veroorzaakte veel onrust onder de bezoekers van het naastgelegen café.

De recherche en forensische opsporing zijn ter plaatse gekomen om sporen en technisch onderzoek te verrichten. Een deel van het Marktplein blijft afgesloten terwijl het onderzoek voortduurt.

Total
0
Shares
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Previous Post

Oude Volvo volledig uitgebrand op Loenenseweg in Beekbergen

Next Post

Gewonde bij botsing op Koning Stadhouderlaan in Apeldoorn

Related Posts