Automobiliste Gewond na Eenzijdig Ongeluk op Laan van Spitsbergen in Apeldoorn

Foto : Luciano de Graaf/LDGFotografie

Apeldoorn  – Een automobiliste is dinsdagmiddag gewond geraakt na een eenzijdig ongeluk op de Laan van Spitsbergen in Apeldoorn. De vrouw botste op een lantaarnpaal, waardoor haar auto op de zijkant terechtkwam.

De hulpdiensten werden rond 13.30 uur gealarmeerd nadat de vrouw van de weg was geraakt en tegen een lantaarnpaal botste. Door de impact belandde de auto met de vrouw als enige inzittende op zijn zijkant. De brandweer was snel ter plaatse en heeft de vrouw uit de auto bevrijd. Ambulancepersoneel heeft haar vervolgens nagekeken, behandeld en naar het ziekenhuis vervoerd.

De schade aan de lantaarnpaal is aanzienlijk; de paal staat volledig gebogen en er liggen elektriciteitskabels bloot. De gemeente is ter plaatse gekomen om de kabels en de lantaarnpaal te demonteren en de situatie veilig te stellen.

De oorzaak van het ongeluk is nog onbekend. De politie heeft een blaastest bij de automobiliste afgenomen, die negatief bleek te zijn. Ook is er een verklaring van de vrouw opgenomen om meer duidelijkheid te krijgen over de toedracht van het incident.

De Laan van Spitsbergen is volledig afgesloten vanwege het ongeluk, tussen winkelcentrum Orderplein en de Sportlaan. Een berger is ter plaatse gekomen om de auto weer op vier wielen te zetten en af te slepen.

Total
0
Shares
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Previous Post

Incident op Molenplein in Nijkerk: Kind met spoed naar ziekenhuis

Next Post

Ongeluk op Kruising in Putten: Eén Gewonde naar Ziekenhuis

Related Posts