Bestelbusje kantelt op A28 tussen Harderwijk en Ermelo, veroorzaakt vertraging

Foto : Damian Ruitenga / News United

Op de A28 tussen Harderwijk en Ermelo heeft zich vanmiddag een verkeersongeval voorgedaan waarbij een bestelbusje met aanhanger van de weg raakte en op zijn kop in de berm belandde. Het ongeluk vond plaats ter hoogte van strand Horst rond 14:00 uur in de richting van Amersfoort.

Volgens een van de inzittende verloor de bestuurder door onbekende oorzaak de controle over het stuur, waardoor het voertuig begon te slingeren. In een poging de controle terug te krijgen, trapte de bestuurder op de rem, maar dit leidde uiteindelijk tot het kantelen van het bestelbusje met aanhanger.

Gelukkig konden de drie inzittenden ongedeerd uit hun voertuig komen. Een ambulance arriveerde ter plaatse om medische hulp te bieden, maar bleek gelukkig niet nodig te zijn.

Vanwege het ongeval heeft Rijkswaterstaat een rijstrook afsluiten, wat resulteerde in een vertraging van ruim 20 minuten voor het passerende verkeer. Een bergingsbedrijf is ingeschakeld om het gekantelde voertuig met aanhanger te bergen en de weg weer vrij te maken.

Total
0
Shares
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Previous Post

Video | Explosie bij galerijflat in Almere; tien woningen ontruimd vanwege schade

Next Post

Brand in Woning aan Voorstraat in Lelystad

Related Posts