Ganzenweg Volledig Afgesloten voor Groot Onderhoud

HARDERWIJK – De N302, beter bekend als de Ganzenweg, wordt in de nacht van dinsdag op woensdag volledig afgesloten voor verkeer. Dit gebeurt vanwege groot onderhoud aan de weg, zo meldt de provincie.

De provincie is eind vorige maand begonnen met deze werkzaamheden, die omvatten het vernieuwen van het asfalt, het verbreden van de weg en het verlengen van de voorsorteerstrook richting Zeewolde. Door deze werkzaamheden zal de Ganzenweg meerdere keren afgesloten zijn voor verkeer.

De eerste afsluiting vindt plaats op dinsdagavond 4 juni van 21.00 uur tot woensdagochtend 5 juni om 6.00 uur. Een tweede grote afsluiting staat gepland voor het weekend van vrijdagavond 21 juni tot maandagochtend 24 juni. Na deze werkzaamheden is de verwachting dat het project wordt afgerond.

Omleidingsroute
Tijdens de werkzaamheden zal de kruising met de Sternweg afgesloten zijn voor verkeer, met uitzondering van agrariërs. Weggebruikers worden geadviseerd om te rijden via de Harderdijk, de Harderbosweg en de Karekietweg.

De provincie begrijpt dat de werkzaamheden enige overlast kunnen veroorzaken, maar benadrukt dat deze noodzakelijk zijn om de verkeersveiligheid en doorstroming op de N302 te verbeteren. Weggebruikers wordt aangeraden rekening te houden met de omleidingen en mogelijke vertragingen.

Voor meer informatie over de werkzaamheden en omleidingen kunnen weggebruikers terecht op de website van de provincie.

Total
0
Shares
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Previous Post

Oudere man te water gered bij Gooimeerdijk-Oost in Zeewolde

Next Post

Brand in kas Harderwijk: Brandweer snel ter plaatse

Related Posts