Gewonde bij botsing op Koning Stadhouderlaan in Apeldoorn

Foto : LDGFOTOGRAFIE

Apeldoorn – Zondagochtend is een vrouw gewond geraakt bij een verkeersongeval op de kruising van de Koning Stadhouderlaan met de Hoge Dries in Apeldoorn. Het ongeluk gebeurde rond 09.30 uur toen een Audi de Koning Stadhouderlaan wilde oprijden vanaf de Hoge Dries en daarbij een van rechts komende auto over het hoofd zag.

De bestuurster van de zwarte Toyota, die van rechts kwam, werd door de botsing tegen een boom geslingerd en kwam daar tot stilstand. Ze raakte gewond en is per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. De twee inzittenden van de Audi, een man en een vrouw, bleven ongedeerd maar waren zichtbaar geschrokken.

Beide voertuigen zijn door een bergingsbedrijf afgevoerd. Het ongeluk is vermoedelijk veroorzaakt door een voorrangsfout, waarbij de inzittenden van de Audi door de laagstaande zon de van rechts komende Toyota over het hoofd zagen.

Een deel van de Koning Stadhouderlaan is vanwege het ongeval afgesloten geweest voor het verkeer. De politie heeft het incident onderzocht en bevestigd dat een voorrangsfout de oorzaak was.

Total
0
Shares
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Previous Post

Steekpartij op Marktplein in Apeldoorn: Twee gewonden, politie onderzoekt incident

Next Post

Wielrenner gewond bij aanrijding met auto op Reigersweg in Apeldoorn

Related Posts