Harde Botsing op de Ceintuurbaan bij Harderwijk: Eén Gewonde en Verkeershinder

Foto : Damian Ruitenga / LDGFOTOGRAFIE

Harderwijk – Bij een harde botsing tussen twee personenauto’s op de Ceintuurbaan (N302), ter hoogte van de op- en afrit van de A28 bij Harderwijk, is woensdagmiddag één persoon gewond geraakt. Het slachtoffer is door ambulancepersoneel naar het ziekenhuis vervoerd.

Rond 14.00 uur kregen de hulpdiensten een melding van een ongeluk tussen twee voertuigen. Bij aankomst troffen ze twee zwaar beschadigde personenauto’s aan. Eén persoon is ter plekke nagekeken door het toegesnelde ambulancepersoneel en vervolgens met onbekende verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis.

De kruising waar het ongeluk plaatsvond, is beveiligd met verkeerslichten. De politie doet onderzoek naar de oorzaak van het ongeluk. Volgens de politie is het vermoedelijk dat een van de betrokkenen door een rood verkeerslicht is gereden.

Beide voertuigen zullen door een berger moeten worden afgesleept. Vanwege het ongeluk ondervindt het verkeer op de N302 veel hinder. Er is sprake van een flinke file vanaf Flevoland in de richting van Ermelo. Verkeersdeelnemers wordt geadviseerd om indien mogelijk een alternatieve route te kiezen.

Total
0
Shares
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Previous Post

Brand in kas Harderwijk: Brandweer snel ter plaatse

Next Post

Persoon Aangereden op Buitenhoutsedreef in Almere Buiten

Related Posts