Lijnbus RRReis Botst tegen Boom in Ermelo: Eén Gewonde

Ermelo – Een lijnbus van RRReis is maandagmiddag rond 13:30 uur tegen een boom gebotst nabij de bushalte voor restaurant De Zwarte Boer in het Ermelose gehucht Leuvenum. De knal was flink en veroorzaakte veel schade aan de bus. Minstens één persoon raakte gewond bij het ongeluk.

In de bus zaten meerdere scholieren die na de crash geschrokken en aangeslagen troost bij elkaar zochten. Eén van de inzittenden is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht, maar het is nog niet duidelijk of dit een passagier of de chauffeur betreft. De overige inzittenden lijken er met de schrik vanaf te zijn gekomen.

De bus reed op de Jhr. Dr. C.J. Sandbergweg toen de chauffeur ter hoogte van de bushalte de macht over het stuur verloor en tegen de boom botste. De oorzaak van het verlies van controle is nog onduidelijk en de politie is een onderzoek gestart naar de toedracht van het ongeval.

De schade aan de bus is aanzienlijk. De voorruit en de carrosserie zijn volledig vernield. Ook het paaltje met het bordje van de bushalte is geraakt en werd onder de bus in de berm teruggevonden.

Vanwege het incident werd de weg tijdelijk afgesloten voor verkeer. Een bergingsbedrijf is ter plaatse gekomen om de lijnbus af te slepen.

 

Total
0
Shares
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Previous Post

Verkeersdrukte verwacht richting Biddinghuizen door festival Defqon.1

Next Post

Aanrijding op kruising in Nunspeet: één gewonde

Related Posts