Motorrijder Overleden bij Ernstig Ongeluk op Larserdreef in Lelystad

Foto : Youri Nabarro / LDGFotografie

Lelystad – Bij een zeer ernstig ongeluk op de Larserdreef in Lelystad is donderdagmiddag een 50-jarige man uit Lelystad om het leven gekomen. Het tragische incident vond plaats rond 13.00 uur toen de motorrijder, door nog onbekende oorzaak, in botsing kwam met een ander voertuig.

Ondanks de snelle en massale inzet van de hulpdiensten, mocht alle hulp niet meer baten. Het slachtoffer raakte ernstig gewond en werd ter plaatse gereanimeerd, maar overleed aan zijn verwondingen.

De Larserdreef is momenteel volledig afgesloten voor verkeer. De brandweer heeft schermen geplaatst om de plek van het ongeval af te schermen. De politie is bezig met een grondig sporenonderzoek en de Verkeersongevallen Analyse (VOA) is ter plaatse om de toedracht van het ongeluk te onderzoeken.

Het is nog niet bekend hoe lang de weg afgesloten zal blijven. Verkeersdeelnemers worden geadviseerd om omleidingsroutes te volgen en rekening te houden met vertragingen. Meer informatie over het ongeval zal naar verwachting later bekend worden gemaakt.

 

Total
0
Shares
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Previous Post

Aanrijding op A28 bij Ermelo : Auto in sloot, bestuurder op de vlucht

Next Post

Heg in brand op Beethovenlaan in Nunspeet snel geblust door brandweer

Related Posts