Verkeersdrukte verwacht richting Biddinghuizen door festival Defqon.1

Biddinghuizen – Op donderdagochtend en -middag wordt er flinke verkeersdrukte verwacht op de Knardijk en Harderbosweg, richting de dijk naar Biddinghuizen. Deze opstopping wordt vermoedelijk veroorzaakt door de toestroom van bezoekers naar het festival Defqon.1, dat plaatsvindt op het Walibi evenemententerrein in Biddinghuizen.

Defqon.1 is een van de grootste en meest populaire hardstyle festivals ter wereld. Het evenement trekt jaarlijks tienduizenden bezoekers uit binnen- en buitenland. Gedurende het festival, dat meerdere dagen duurt, kunnen bezoekers genieten van optredens van bekende DJ’s en artiesten binnen het hardstyle genre, verspreid over verschillende podia en stages.

De organisatie en de verkeersdiensten raden festivalgangers aan om, indien mogelijk, met het openbaar vervoer te komen of gebruik te maken van pendelbussen die speciaal voor het evenement zijn ingezet om verdere verkeersopstoppingen te voorkomen. Voor de mensen die met de auto komen, is het advies om geduld te hebben en de instructies van de verkeersregelaars op te volgen.

De lokale autoriteiten zullen de situatie nauwlettend monitoren en werken samen met de organisatie van Defqon.1 om het verkeer zo soepel mogelijk te laten verlopen. Bezoekers worden geadviseerd om vroeg te vertrekken en rekening te houden met extra reistijd.

Total
0
Shares
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Previous Post

Brandweer Redt Kat uit Boom in Nunspeet

Next Post

Lijnbus RRReis Botst tegen Boom in Ermelo: Eén Gewonde

Related Posts