Voertuig raakt te water maar de bestuurder is nergens te bekennen A28 Ermelo

Foto : Damian Ruitenga

Op de vroege zondagmorgen heeft zich een opmerkelijk incident voorgedaan op de A28 tussen Putten en Ermelo, waarbij een auto van de weg is geraakt en in het water belandde. Het voertuig bevindt zich nu tot aan de koplampen onder water, maar tot verbazing van de hulpdiensten ontbreekt elk spoor van de bestuurder en mogelijke inzittenden.

De melding van het te water geraakte voertuig, dat zich bevindt tussen strand Nulde en strand Horst, bereikte de hulpdiensten omstreeks 7:50 uur. De brandweer, politie en andere hulpverleners zijn ter plaatse en intensief bezig geweest met het doorzoeken van zowel het water als de directe omgeving, in de hoop mogelijke slachtoffers aan te treffen.

De omstandigheden die hebben geleid tot het van de weg raken van de auto blijven vooralsnog onduidelijk. Duidelijke bandensporen in de berm, ter hoogte van het voertuig te water, zijn echter wel zichtbaar en vormen mogelijk een sleutel tot het achterhalen van de toedracht.

Als gevolg van het incident is een rijstrook afgesloten, maar dit leidde niet tot files. Een bergingsbedrijf kwam ter plaatse om de auto uit het water te halen.

Total
0
Shares
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Previous Post

Verdacht pakketje ontdekt in Tuinstraat Veenendaal: EOD en ME ingezet, bewoners geëvacueerd

Next Post

Ernstig ongeluk op Oude Amersfoortseweg buiten Nijkerk: één gewonde

Related Posts